Slapp söndag

Slapp söndag

Någon dag då och då måste man ta hand om sej, vila och bara vara. Idag har det varit en sån dag. Junior har jobbat medan Martin, Senior och jag har lullat runt och bara tagit det lugnt.

Vi tog en rejäl sovmorgon, för att vara oss… vi sov nästan till 9 och Senior som aldrig vaknar efter 8 vaknade nog sist av oss alla. Förutom Baileys förstås, som trillade ur sängen vid 11 eller nåt… Jag tog ett bad och åt frukost i lugn och ro. Medan jag och Senior kollade på reprisen av Ung & Bortskämd gick Martin ut med Baileys och när de kom tillbaka åkte vi till Kungens Kurva.

Jag skulle ha en ny tvättkorg (men de var slut) och killarna skulle ha nya underställ, men det fanns bara till Martin. Så det blev inte alls lika dyrt som vi hade räknat med och lika bra var väl det  🙂

När vi kom hem åt vi lunch och kollade på Brittiska Biggest Loser och efter det slockande jag i soffan. Sisådär en timme senare vaknade jag och en stund Senior hem med en gammal barndomskompis. Henne träffade vi i stort sett varenda dag när killarna var små, de och en annan tjej lekte tillsammans jämt. Så det var lite kul att träffa henne. Di små barna blir lixom stora  🙂

Snart är det dax att äta middag och resten av dagen/kvällen kommer nog också att spenderas i tv-soffan. En helt ok dag tycker jag. Man behöver en sån där lugn dag som bara laddar batterierna. Ganska ospännande men så otroligt skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *