Smidigaste starten på en resa!

Smidigaste starten på en resa!

Vi har bott på Best Western Plus 4-5 gånger nu och trivts så bra att jag har tjatat till mej ett bra erbjudande till er. Mer om det längre ner 🙂

Det började med att jag vann en hotellnatt och på så sätt hamnade vi på Best Western Plus för några år sedan. Tror vi skulle åka till Egypten då… Det kändes smart att bo på hotell natten innan avresa, både för att vi skulle åka tidigt och för att det varnades för oväder. Det var det smartaste vi gjort faktiskt, det blev nämligen snöstorm på natten och kom en halv meter snö. Det var helt galet!

Sedan dess har det blivit så att vi gärna åker till just Best Western kvällen innan avresa, men numera betalar vi för oss. Vi ställer bilen på den bevakade och inhägnade parkeringen, sover gott, får en mysig frukost, packar in våra ytterkläder (om det är vinter) i en sopsäck som hotell sedan tar hand om tills vi kommer tillbaka och blir upphämtade av gratisbussen som kör oss till flyget. Frukosten serveras egentligen från kl 4, men när vi åkte till Gambia hade den söta nattreceptionisten plockat fram det hon kunde redan vid 3 så vi skulle hinna äta. Å så är det; servicen är superb – det finns lixom inga gränser på hjälpsamheten. Dessutom har de ett miljötänk som jag gillar!

I söndags kom vi fram vid 19-tiden. Vi vet att restaurangen bjuder på fantastisk mat, men vi tog en picknick i sängen på enklast möjliga sätt och däckade sedan. Planen var att ta ett varv på det fina gymmet, men det blev inte så. Upp med tuppen på måndagen, men inte så tidigt som vi hade behövt om vi åkt hela vägen hemifrån. Nu kunde vi äta frukost i lugn och ro, med tända ljus och svag musik. Och sedan blev vi upplockade av bussen klockan 8 för vidare färd mot Split.

Nu till det jag tjatat till mej 🙂

Ni kan bo och parkera både på Best Western Plus och Best Western i Arlanda Hotellby med 17% rabatt. Ni får alltså övernattning och parkering, frukost och fri transport till Arlanda. Ni uppger bara mitt namn ”Marlene” när ni bokar. Erbjudandet gäller fram till nyår, men ni kan bo hela våren. Det går alltså bra att övernatta i maj, bara ni bokar det innan nyår.

Detta är något jag verkligen rekommenderar, särskilt för er som reser i vinter. Riskera inte livet genom att köra i snöfall, kanske stressade och trötta – ta en övernattning istället! Jag vill poängtera att jag inte får betalt för att skriva detta, jag betalar och får rabatt precis som ni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *