Snål eller ekonomisk?

Snål eller ekonomisk?

Vi har en jättebra second-hand butik där jag bor. Det är läkarmissionen som driver den och de har det mesta som man behöver och lite som man ite behöver oxå… Varje vecka har de halva priset på någon varugrupp. Idag när jag var där för att lämna grejer så var det halva priset på alla kläder, skor och allt i glas.
 
Jag hittade helt nya gympadojor i stl 41 till senior, jätteläckra silvriga saker. En lagom stor vas till mej och ett gäng shorts och brallor till grabsen. Alltsammans för 100 spänn! Som hittat! Senior blev jätteglad över skorna och brydde sej inte alls om att de faktiskt är begagnade. 32,50 tycker jag är ganska lagom för ett par skor…
 
Vissa tycker ju att det är lite småäckligt att köpa begagnat och då spelar det ingen roll om det är en barnvagn eller en t-shirt. Jag tycker det är perfekt! Jag säljer det grabsen växer ur och köper nya grejer begagnade i den mån det finns. Jag köper även secon-hand till mej. Jag har ju ingen större förmögenhet (ingen alls om vi ska vara noga…), då är detta ett sätt att få lite mer över i plånboken.
 

Ett svar på ”Snål eller ekonomisk?

  1. Det är bra att det finns sådana affärer,den vi har här i satan har flyttat nu en bit utanför,lite långt att gå bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *