Snart är det över!

Snart är det över!

Imorrn fyller jag år, då är äntligen alla födelsedagar över för den är gången. Sen har vi bara vår 7-årsdag och melodifestivalen kvar innan vi kan lägga alla kalas bakom oss. Skönt!

Idag har jag en obokad dag, då hade jag tänkt att jag skulle träna förstås. Men jag är helt slut och efter lunch somnade jag och sov som en död i två timmar. Fibrokroppen är inte riktigt som den ska just nu. Så nån träning blev det inte, dagen tog lixom slut.

Jag vill ju göra alla måsten innan lunch, så jag kan jobba ostört hela eftermiddagen och kvällen om det behövs. Idag jobbar Martin hemma, så då är kontoret ockuperat av honom och jag får jobba från vardagsrummet istället. Det är inte riktigt lika praktiskt, men funkar. Det är trots allt han som får lön för jobbet, så han får förstås sitta där han jobbar bäst. Fast det där med lön vet vi inte riktigt, det blev ingen i januari… På alla jobb som jag har haft och även ungarna haft så har man fått lön samma månad som man börjat, om man börjat i början på månaden alltså. Men Martin fick ingen. Så även den här månaden är illa för plånboken, vi som hade hoppats att det skulle bli lite påfyllning.

Men men, det är bara att kämpa på och se fram emot den lön som SKA komma i februari istället. Med Martin hemma kunde jag åka och storhandla medan han gick med hunden, ett måste mindre. Han behöver lite luft i skallen när han sitter och stirrar på datorn hela dagarna, så en promenad gör honom bara gott trots att han inte mår helt hundra idag. Å jag kunde glida runt på Maxi i lugn och ro och fylla på allt, för det var verkligen allt som var slut. Numera handlar vi bara en, max två gånger i veckan och jag har tömt alla depåer så mycket jag kunnat. Så det ekade nästan i alla skåp, men nu är det fullt igen och jag hoppas slippa handla så mycket på länge.

Jag passade på att handla lite för morgondagen förstås. Jag vill inte ha tårta, utan bjuder på pannacotta istället. En med vanilj och en med vaniljlakrits och så hallonsås och grädde till. Det är min födelsedag, så jag bestämmer!

Vi åt sushi till lunch, första lunchdaten på länge så det var riktigt mysigt. Efter lunch satte sej Martin och jobbade igen och jag somnade alltså. Å nu känns allt mycket bättre! När jag blir så där trött mår jag nästan illa och får influenskänsla i kroppen. Skallen funkar inte och jag fryser. Nu när jag sovit mår jag helt ok igen. En kopp te bara så får jag nog lite jobb gjort också. Martin sitter och löser nåt problem som han fastnat vid, men är nog färdig snart. Så blir det väl tv resten av kvällen antar jag.

För er kanske detta låter som en riktigt tråkig dag. Jag tycker den har varit ganska behaglig. En mellandag med återhämtning. Min kropp klarar inte det tempot jag hållit senaste veckorna, då behövs en vilodag. Eller iaf några vilotimmar.  Helgen blir lugn, trots födelsedagen, och nästa vecka är det full fart igen med både gala och teater. Mitt röriga liv  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *