Snart helg igen :-)

Snart helg igen :-)

Tänk va lite sömn kan göra! Jag somnade före 23 igår och vaknade vid 9.30 idag – nu är jag utvilad  🙂

Daten med kontaktflickan har skjutits fram till en lunch och blivit en dubbeldate eftersom även kontaktpojken ska med. Så idag får de äntligen träffa varandra, spännande… Så idag får jag SUSHI!

Igår hade jag en dag i tingsrätten och ett av målen var lite intressant och ganska komiskt. Det var en kille som hade gjort sitt eget gymnasiebetyg. Han hade alltså förfalskat sina betyg och gjort dem liiite bättre än de var från början. Det roliga var att han hade stavat skolans namn fel… det som var ännu roligare var att ingen av de skolor han sedan ansökt till sett felet utan antagit honom – allihop! Killen själv fick dåligt samvete och hoppade av skolan innan allt uppdagades. Han erkände på stört och fick sin dom; skyldig till urkundsförfalskning. Så mycket jobb för något som blev så fel och som samvetet ändå inte klarade av. Så kan det gå.

Igår var det lite vitt på marken, alldeles lagom för min smak. Idag regnar det och är glashalt! Inte alls i min smak… jag vill ha liiiite vitt, men inte i samma mängd som föregående år. Jag tar gärna en snöfattig jul och slipper nya översvämningar till våren när snösmältningen drar igång. Lite vitt alltså, men inte för mycket!

Idag är det alltså redan onsdag, dagarna går väldigt fort nu! Men det är bra! Snart är det vintersolståndet och dagarna blir ljusare igen. Den här veckan har vi fullt upp med nyheterna i vårt uppdaterade kostprogram. Mycket folk i klasserna och alla verkar glada över förändringarna. Vi jobbar bara imorrn också och sen har vi en kul helg framför oss; en skyttetävling, en skytteavslutning och ev en simtävling/avslutning. Allt med roliga människor i uppsluppen miljö  🙂

Känns bra att vara jag idag  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *