Jag vann!

Jag vann!

Jag älskar julbord och särskilt bufféer. Men julbord är dyrt och har man ingen trevlig arbetsgivare eller andra uppdragsgivare som betalar detta, så blir det oftast inget. Det har hänt att vi betalat ur egen ficka, men det är DYRT! I år har vi definitivt inte råd och avstod helt enkelt. Jag menar… för 595 kr kan man göra ganska mycket kul och det är ju bara vad EN person kostar.

Men så i måndags när jag sitter på jobbet så ser jag en tävling om julbord på Scandic hotell. Man skulle skriva ihop ett julrim på minst 150 tecken med önskat hotellnamn med i rimmet. Så jag spånade högt och Martin hängde på och på bara några minuter hade vi kommit på ett julrim med alla ingredienser som var helt galet. Vi hade rimmat och skrattat och tagit ut svängarna och kommit på något som bara måste vinna. Så skickade vi in det och väntade…

Igår när vi åkte hem från jobbet kolla Martin vilka som vunnit och visst fanns vi med! Vi hade vunnit ett julbord för två personer på Hasselbacken! Så i år får vi faktiskt äta julbuffé, helt gratis! Gratis är gott  🙂

Så nästa fredag ska vi se om vi kan boka in oss på kvällen. Då lämnar vi barnen hemma, de får ta hand om hunden och laga sitt eget käk. Vi ska bara lyxa och mysa. Det ska bli sååå gott!

Martin är lite frågande till varför jag gillar julbord så mycket, jag äter nämligen inte särskilt mycket. Men det är lixom själva grejen ”julbord”, med myset, alla tända ljus, dofterna. Det handlar inte så mycket om själva maten utan det runt omkring. Å på fredag ska jag få det  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.