Snart ikapp!

Snart ikapp!

Det enda jag gjort sedan i måndagskväll är tvättat, jobbat och sovit!

När vi åkte förra torsdagen lämnade vi tre överfulla tvättkorgar här hemma, när vi kom hem räckte inte längre korgarna till utan vi fick ta till golvet också. Sedan dess har tvättmaskinen gått varm. Eftersom vi inte har så mycket plats att hänga på så har tumlaren fått jobba en hel del också, men där har vi bara kört handdukar och lakan.

Nu börjar jag skönja botten på två tvättkorgar och en är HELT tom! Det tog bara 3 dygn… men ikväll kommer Senior hem med lite påfyllning, så läget är konstant kan man väl säga.

Eftersom Junior inte är hemma i sommar så kommer jag knappt tvätta några handdukar och det är ovanligt med en simmare i huset. Handdukar utgör ungefär 75 % av tvättmängden. Just nu ligger en gigantisk hög, nytvättade handdukar ovanpå tvättmaskinen. ALLA våra handdukar är rena! Det har nog inte hänt sedan Junior började simma 1998… jag visste inte ens att vi hade så många handdukar!

Nu när vi bara har en unge i huset någon månad framöver (och han kommer nog hänga mycket hos mormor och morfar eftersom de har pool) så antar jag att tvättmängden kommer att vara väldigt liten. Alltså vill jag ha undan allt nu, så jag kan sätta mej och rulla tummarna sen  🙂

Fattar ni?! Att inte behöva tvätta varenda dag! Att få ordning i tvättstugan! Lyx! Tänk då hur det blir när killarna flyttar… finns det ett liv när barnen flytta hemifrån? Apselut! Ett tvättfritt liv  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *