Snart nytt år

Snart nytt år

Så var det bara dryga dygnet kvar på 2008. Kanske dax för en sammanfattning? Om jag skulle sammanfatta året med ett enda ord skull det nog bli; omtumlande.
 
Året började i kaos. Baileys var jättesjuk och vi hade översvämning i köket. Jag var helt pank, hade bara 68 öre kvar på kontot. Jag hade möjlighet att börja jobba lite mer redan vecka 2-3 och träffade då Vännen. Jag hade jobbat med honom tidigare och tyckte han var helt ok, men inte mer. Så hade jag och Junior kalas när vi fyllde år och Vännen var inbjuden. Sen gick allt fort! Vi blev ett par 4/2 och bara någon månad senare bodde han här.
 
Ni som läst min blogg vet att jag var helt förvirrad och alldeles skräckslagen. Men allt gick ju bra och nu är alla nöjda med arrangemanget och förvirringen har lagt sej. I början på sommaren åkte vi till Polen. Vi besökte Auschwitz, Birkenau, saltgruvorna och Vännens bror. Sen var vi på Öland fyra härliga veckor tillsammans.
 
Under året har två familjer lärt känna varandra och nu firade vi jul tillsammans. Det är inte helt enkelt att anpassa sej till ett liv i tvåsamhet när man ensam härskat i 10 år, men det går! Nu känns allt ganska naturligt och allt har verkligen löst sej på bästa sätt. Köket är numera helt igen, Baileys är frisk och jag har betydligt mer än 68 öre på kontot.
 
Vännen älskar killarna och Baileys är som vår gemensamma bebis. Vännen som trodde han var kattmänniska har numera vant sej vid att ha en hund mellan oss i sängen på nätterna och trivs dessutom med det  🙂  Vi har det alla väldigt bra tillsammans och jag hoppas det ska hålla livet ut.
 
Så… omtumlande… minst sagt.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *