2 prickar borta

2 prickar borta

Jag har jättemånga prickar, leverfläckar alltså. Såna som kan vara farliga. Såna som man egentligen inte borde sola med… Just nu har jag två färre  🙂
 
Farbror doktorn tog bort två stycken idag, en vid sidan om näsan och en mellan brösten. Jag visste att den vid näsan skulle tas och trodde att jag skulle få ett par färre på ena armen, men när han såg den mellan brösten tog han den istället. Han kanske bara såg sin chans att tafsa lite… vad vet jag?
 
Hur som helst så kommer jag att ha en lätt blåtira imorrn, eftersom den vid näsan satt nära ena ögat. Där är blodkärlen fler och skörare, så det kommer se ut som jag fått en smocka ett par dagar. Det var därför jag valde att operera mej nu när jag inte jobbar. Stygnen ska tas samma morgon som jag jobbar första dagen, så detta var väldig väl planerat.
 
Nu har bedövningen gått bort och det svider och stramar. Vid näsan gör det ont och det brukar det inte göra vid en sån här enkelt operation ( jo, jag har gjort det några gånger förr). Eftersom stygnen sitter på ”känsliga ställen” (läkarens ord) så har jag tagit det lugnt idag (med). Jag har mest legat på soffan och läst ikapp en massa gamla tidningar. Så snart kan jag ta fram alla böcker jag längtat efter. 
 
Nu ska jag fortsätta tycka lite synd om mej  🙂
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *