Sökopti… vaddå?

Sökopti… vaddå?

*** I samarbete med Hjalmar & Company***

SEO. Sökoptimering. Algoritm. Sökmotor. Asså vad betyder det egentligen? För mej är det rena grekiskan, ändå borde jag ju veta eftersom det betyder en hel del och är ganska viktigt när man är sk influencer eller har ett företag om säljer tjänster eller varor.

Enligt Wikipedia så kommer ”Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimisation eller förkortat SEO, är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. Eftersom rangordningen av webbsidor sker automatiskt genom algoritmer kan man försöka att till webbplatsägarens fördel optimera den bedömning av en webbsida som sökmotorerna gör genom att genomföra ändringar i de faktorer som algoritmerna tar hänsyn till”.

Plättlätt! Eller hur! Kanske inte och därför finns det förstås hjälp att få, tack o lov. Hjalmar & Company är SEO Byrå och arbetar med företag över hela landet. De kan hjälpa dej att ta fram strategier för att göra ditt företag synligare och helt enkelt ge dej chansen till mer jobb/uppdrag/försäljning eller vad det nu handlar om. De hjälper dej att synas och kan allt det där som du inte kan eller ens vill lära dej.

Det finns proffs för det mesta och dem ska man använda tycker jag! Det bästa är ju att man gör det man är bäst på, då blir resultatet också bäst. Jag är bäst på att skriva, kan nätt och jämt hitta min statistik på google analytics, än mindre hotta upp algoritmer och sökmotorer. Hjalmar & Company är bäst på strategier och vet vad som är bäst för just min webbplats. De vet vad som ska till för att google ska ranka min sida högt. Man vill ju helst hamna överst på första sidan direkt, inte på 5:e sidan som 74:e förslag…

Allt detta ska man ju kunna, men jag gör inte det! Hjalmar & Company vet, de gör jobbet åt en 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *