Städa Städa varje fredag…

Städa Städa varje fredag…

…. åsså varje juuuul , det tycker jag e kuuul…

Nä, vi städar faktiskt mer än en gång om året och idag är en sån dag. Tyvärr skiner solen lite för mycket för att det ska vara kul med innejobb… men men. Vi (jag…?) bestämde att vi skulle röja ordentligt, alltså inte bara plocka och dammsuga utan ta tag i skiten ordentligt!

Så i morse åkte täcken och kuddar in i maskin, alla sängar ska tvättas, dammsugas och bäddas rent i. Har en känsla av att tvättmaskinen kommer snurra konstant ett par dagar. Vi ska möblera om lite i sovrummet, en STOR hylla ska ersättas med en mindre för att så småningom helt förintas. Jag vill ha mer plats! Än så länge har jag bara hunnit till skrivbordet, men det tar sej 🙂

Iom att en hylla ska ut, så blir det även en röjning av förrådet där den andra hyllan står och den första ska in. Det blir Martins jobb. Sånt gillar jag; när fler platser blir röjda pga av att en grej ska göras. Sen är det bara garaget som ska fixas så att bilen får plats i vinter. Så är det varje höst, det ser omöjligt ut – men fungerar efter ett riktigt grabbatag därinne 🙂

Jag sitter med öppet fönster, så jag inte avlider av dammet som virvlar upp och har tv´n på så jag kan lyssna på friidrotten. Martin är just nu ute med Baileys, så han får sitt också. När vi väl är klara i kväll, ska vi ta en längre promenad tillsammans. Eller klara… det blir vi kanske imorrn…? Bara vårt sovrum tar väl halva dagen och sen har vi resten av huset kvar… Det blir nog ett och annat lass till sopen kan jag tro… härligt!

Men det är skönt att ha det gjort ordentligt, så här i början av hösten. När jobbet väl kommer igång nästa vecka kommer vi inte ha tid för så mycket. Så det är väl bara att fortsätta…?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *