Stopp i snöslungan

Stopp i snöslungan

Vi har massor med snö och -0,5 grader, det är alltså ganska tung snö. Gick ut för att skotta av med min eminenta snöslunga och den funkar ju bara sååå bra! Men plogbilen hade lagt en liten vall framför min garageuppfart och där satte snöslungan i halsen. Det blev tvärstopp!
 
Försökte några gånger till med samma resultat. Snön va för ”kladdig” för att slungan skulle klara det. Men jag var nästan klar och tog det sista för hand med skyffel. Det var kanske 5 tag innan allt var väck.
 
Jag kan verkligen rekomendera en snöslunga till alla som har svårt att skotta själva. Den kostar iofs en slant, jag hade lyckan att få en julklapp förra året av mina föräldrar. Men jag vet folk som köpt begagnat under sommaren, väldigt billigt. Även om jag hade köpt min själv så hade den varit värd varenda öre. Jag kan ju skotta utan att ryggen tar skada och sånt är värt hur mycket som helst.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *