Struuul!

Struuul!

När vi var i Gamleby med skolan sist var det inga problem att ta med sej hunden. Nu ska vi dit igen v 45 och jag är ju en sån person som inte tar saker för givet, utan kollar av med allt och alla innan jag gör något. Nu fick jag svar att jag inte kan ta med Baileys den här gången!
 
Tydligen ska man ha nån inspektion av lokalerna och finns det då en hund där, vet man inte riktigt vad som händer. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Vi är ju på Öland under höstlovet veckan innan och åker direkt till Gamleby. Jag kan ju inte slänga av honom på vägen direkt…
 
Men Junior ska ju också hem på nåt sätt, så det måste ju lösa sej. Även om det är lättare med Juinior, honom kan man ju sätta på en buss. Jag frågade Senior om han kan tänka sej att vara iväg med skolan ensam, men han vägrar… suck!
 
Så det får väl bli att linda morfar runt lillfingret och be snällt, så kanske han kan komma och hämta både hund och unge. Men hur ska jag klara mej utan hund i nästan en hel vecka?! Usch, va jag blir irriterad när det inte går som jag vill! Blääää!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *