Var tog den vägen???

Var tog den vägen???

Dagen alltså! Den har bara försvunnit – schwisch!!! Vad har jag gjort då??? Förmiddagen gick åt till att fixa lite skrivbordsjobb och ta hand om hunden. Tog ett par kortare promenader, istället för en lång. Det var riktigt skönt ute faktiskt.
 
Eftermiddagen gick åt till de flitiga barnen. Senior satt med svenskan och när han var precis klar, försvann allt  🙁 Så nu har jag hjälpt honom att sätta ihop det igen. Kompisen fick en stor grej klar i engelska och var glad för det. Junior hoppade över skolarbetet idag… men det gör inget. Han ligger bra till ändå.
 
Självklart har jag tittat in på facebook lite då och då. Samtidigt som jag fixat årets julklapp till mina föräldrar och till min gamla farmor. En fotokalender med bilder bara på Baileys. Hela hans första år i bilder, den blev sååå fin. Hoppas den är lika fin i verkligheten bara, men den ser bra ut på nätet…
 
Så lite har jag lyckats fixa, men just nu går allt såååå långsamt. Inte dagen alltså, utan det jag ska göra.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *