Summering av förra veckan…

Summering av förra veckan…

Jag har inte bestämt mej för hur förra veckan verkligen var… Å ena sidan var det riktigt urjobbig med allt jobb och hur dåligt jag mådde… å andra sidan var den ju helt fantastiskt efter Senior till slut lyckades klara både teori och uppkörningen för EU-moppe. Men idag är jag så fruktansvärt trött!

Igår tjänstgjorde jag och Martin som valförrättare i Kyrkovalet. Ingen av oss får rösta, men tjäna lite pengar är ju aldrig fel. Klockan 8 var vi i Tumba Kyrka och ställde ordning allt, vi var inte hemma förrän vid 23-tiden. Visst, fick vi några pauser under dagen. Vi åt lunch med Junior, medan Senior jobbade och så hade vi en stund sent på eftermiddagen också. Dessutom fick ju jag och Martin spendera en hel dag tillsammans när vi inte kunde göra mycket annat är att prata och prata och prata. För det var ju inget enormt valdeltagande även om det var mer än jag trodde. Så nog hade vi tid att umgås alltid 🙂

4100 kr fick vi tillsammans för detta jobb – så bra till resan! Du som vill sitta som valförrättare tar kontakt med din kommun när det gäller riksdagsvalet eller val som stat/kommun/landsting håller eller pastorsexpeditionen/kyrkan när det gäller kyrkovalet. Det behövs alltid folk! Det är ett kul uppdrag där man träffar mycket folk, ser hur demokrati och ett val går till och dessutom tjänar en helt ok slant till på köpet. Enda kravet är att man ska vara 18 år.

Efter nästan 10 timmars sömn och en dusch är jag nu redo att planera den här veckan. Martin har åkt och handlat, medan jag fortfarande sitter här i morgonrock och har inte ens fått i mej frukost… Jaja, jag ska äta och gå med hunden. Sen ska vi åka till Tullinge och dela ut reklamlappar om öppningen där på onsdag. Ska bli så kul!

Nähä! Frukost var det!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.