Tack Tomten!

Tack Tomten!

Nu är hela lilla toaletten riven! Toan är borta, golvet är bortslitet ända ner till betongen, en vägg riven och av de andra syns bara gipset. Nu kan vi äntligen börja återställa eländet!

Idag har vi varit runt på olika byggvaruhus och kollat väggbeklädnad. Till slut bestämde vi oss för att måla väggarna i en ljus lila färg. Så imorrn åker Martin och köper hem det som behövs. Vår närmaste färgbutik tar nästan dubbelt så mycket som Bauhaus, därför ville vi jämföra lite priser och landar nu på en överkomlig summa.

Vi lyckades hitta det golv vi ville ha, det blir grafitgrå klinkers. Så det har vi köpt hem! Mot det ljuslila blir det nog himla bra. Osså vita möbler till det.

Problemet just nu är att vi måste få fönstret bytt innan vi kan börja bygga väggen. Å den snickare som vi pratat med skulle återkomma ” i mitten-slutet av veckan”… vi kan inte vänta längre! Därför ringde jag Tomten, ja… alltså vår kompis som även är auktoriserad Tomte men också snickare. Jag bad det finaste jag kunde och han kunde inte säga nej, så imorrn kommer han och hjälper oss. Det är ett litet fönster som inte är öppningsbart, så det tar inte så lång tid att byta. Han får väl frukost eller lunch eller nåt när han kommer hit, som tack 🙂

Så fort fönstret sitter på plats kan vi börja bygga ihop allt. Då ska vi sätta nytt gips på väggen som är riven, slipa och spackla allt och sen sätta väv som vi ska måla. Taket ska målas och golvet förberedas för elvärmen. Just det ja… ett element ska monteras bort också… det glömde jag… men sen är det värsta över!

Det ska nog bli en toalett att använda igen… nån dag… Tack vare Tomten! … och pappa…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *