Tacksam!

Tacksam!

Sitter i soffan med Martin brevid mej, Baileys i knät och barnen i soffan brevid. Vi har firat Juniors och Seniors körkort och Mandisens jobb. Mandisen fick bestämma hur vi skulle fira och hon valde att äta taco och kolla på tv. Medan vi åt tittade vi på programmet på kanal 5, där ungdomar åker på charterresa och föräldrarna ser precis vad de gör. Mina fina ungar tittar och skakar på huvudet, de kan inte alls förstå vad som är så kul med att supa skallen i bitar och göra bort sej på tv. Föräldrar som ser allt och sedan säger att de är stolta över dem… Jag kan inte heller förstå det. Det jag allra minst förstår är hur man kan vilja visa upp sin familj på detta sätt i tv?

Här sitter jag med mina oförstörda tonåringar; Senior som är absolutist, Junior som inte vill sabba sin träning och Mandisen som inte förstår vitsen med att dricka. De berättar att deras klasskompisar ofta dricker på helgerna, men att ingen tittar snett på dem iaf. De kanske anses som lite udda, men slipper iaf få gliringar för det.

Vi har det bra, myser i soffan till Mandisen nästa somnar. Då kallar vi på ”taxin”, Senior startar glatt bilen medan Mandisen och Junior tar på sej skorna. Senior kör, Junior är med som sällskap. Första gången Senior kör ensam i mörker… Bröderna behöver umgås lite så detta är jättebra!

Jag har en fin familj, kan man vara annat än tacksam? Mina fina barn, tålmodiga Martin, supermysiga Baileys osså Mandisen… som jag lånar lite som min  😉

En bra kväll helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *