Vill ha regn!

Vill ha regn!

Det har ni aldrig hört mej önska förut! Att jag skulle önska regn och dåligt väder finns ju inte på kartan, eller hur? Det måste ju finnas en förklaring till detta mystiska önskemål…

Coolt va?

Jag har nämligen fått en present av Martin. Något jag såg för några veckor sedan och sa ”får jag en sån så kan jag gå ut med hunden även om det regnar”. Å idag fick jag ett sånt… ett paraply som lyser! Skitcoolt och totalt onödigt  🙂

Nu vill jag ha regn så jag kan testa det! Har en känsla av att alla jag möter iaf kommer att bli på gott humör. Tänk att möta någon som har en paraply som lyser. Då kan man väl inte bli annat än glad?

Så nu kanske även jag står ut med hösten? Man får ta till alla knep  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *