Tänder och naglar fixade!

Tänder och naglar fixade!

Två dagar kvar och det mesta är klart! Kläderna både till bröllopet och dagen efter är framlagda. Resväskan är i det närmaste packad. Hemmet är hyfsat städat!

I onsdags åkte jag till Maria på Total Hälsa för att fixa smajlet! På bara en halvtimme hade jag fem nyanser vitare tänder och gick därifrån med värsta stimorolleendet 🙂

Att bleka tänder är en liten process i sej. Först ser man vilken nyans man har på tänderna från början. Sedan får man en protes med en smet i som man ska bita tag om och en lampa framför munnen. Lampan lyser i sju minuter, sen får man spotta ut protesen och smeten. Detta gör man tre gånger. Efter de tre gångerna får man skölja med vatten och sedan se vilken nyans det blev. I mitt fall vitare, himla bra!

Efter får man inte dricka färgade drycker på 48 timmar. Det är nog det svåraste. Jag fuskade lite och drack cola med sugrör… vet inte om det hjälper att göra så, men jag gjorde det iaf…

Just det! Maria låter hälsa att hon erbjuder 4 betala för 3 månaden ut både i salongen och webshoppen, så det är bara in och shoppa loss. Ni kanske behöver solkräm eller nåt?

Då var leendet på plats, bara resten kvar. Så i morse var jag hos Jenna på Dannilees SPA och fortsatte bröllopsfixet. Den här gången ögonbrynsplock och naglar. Vi började med ögonbrynen så jag la mej bekvämt i stolen och bara lät mej tas om hand. Det är inte skönt att få ögonbrynen plockade, men Jenna är så lätt på handen att det inte är någon större fara. Eftersom det är hon som ska sminka mej på lördag, får hon bestämma vilken form ögonbrynen ska ha. Efter någon halvtimme var hon färdig och jag lite snyggare än innan.

Så var det naglarnas tur! Klänningen var med så vi kunde hitta den exakta nyansen. Vi hittade den perfekta rosa färgen med lite glitter i. Ett lager grundlack, tre lager gellack och ett lager överlack senare var även naglarna klara och nu behöver jag inte bry mej på några veckor hoppas jag. Jag har inte testat gellack med lampa förut, så det blir spännande att se hur länge det håller. Jenna har alltså inte byggt mina naglar, sånt gör hon inte, bara målat dem.

Så nu är grunderna färdiga och på lördag tar vi resten! På lördag smäller det!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *