Tillbakablick på 2006

Tillbakablick på 2006

2006 är inte roligt att titta tillbaka på. Det har hänt alldeles för mycket tråkigt under året. I februari slutade jag på ett arbete som jag trivdes hur bra som helst på. Men det var ju bara ett vikariat, så jag hade inget val. Senior har haft generalbråk med sin pappa och vill inte vara där mer = jag har ingen egen tid alls. Sommaren var faktiskt helt ok.
 
Sen var det Riksdagsvalet som ju gick bra i landet, men här i Botkyrka gick det mindre bra –  kommunen har fortfarande s-styre. Dessutom gick det åt skogen för mej personligen och jag har numera inga politiska uppdrag.
 
Så det har varit strul och konflikter som kantat hela 2006. Nästa år kan bara bli bättre.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *