Tråååååkigt!

Tråååååkigt!

Har en period när jag tycker det mesta är lite segt och tråkigt. Det händer inte särskilt mycket just nu och det finns inte så många roliga grejer inplanerade att se fram emot. Å det är vääääldigt långt till våren och värmen. Men men, jag borde ju vara nöjd. Jag har egentligen inget att klaga över. I vanliga fall tycker jag det är skönt när det inte händer något eftersom mitt liv brukar vara en enda röra med händelser  🙂

Å när jag tänker efter så händer det ju faktiskt en del, även om det inte är jättestora grejer. Ta bara idag: klockan 15.30 ska Junior vara på anställningsintervju för ett extrajobb. Det är ju jättespännande! Jag hoppas verkligen att han får det och chansen är nog ganska stor. När han lämnade sin ansökan för ett par veckor sedan och frågade efter någon att ge brevet till så var det chefen han frågade – så det blev en miniintervju direkt där på plats. Å butikschefen ringde upp häromdagen och ville träffa honom idag. Så han har nog redan jobbet som i en liten ask i bästa fall. Å det är ju hur kul som helst!

Det går bra på jobbet. Av våra fem klasser ligger fyra på tio-i-topp i Stockholm. Även om vi tycker att vi har lite dåligt med folk i klasserna så är vi alltså ändå mest välbesökta i hela Stockholm. Å kan vi bara behålla de medlemmar vi redan har och få en massa nya efter nyår så kommer även plånboken att få sitt. För jag har en hel del penningastress… så är det att enbart har provisionslön… Just nu äter vi av vårt sparande och det känns inte alls bra.

Jag går ner i vikt, även om det går såååå långsamt! Går det i den här takten så når jag min målvikt vid nyår. Så segt, men det går ju ändå åt rätt håll.

Så jag har egentligen inget att gnälla över, utan borde enbart vara tacksam. Men ibland känns det inte så bra ändå. Ibland har man mindre bra dagar lixom och en sån dag är det idag. Men eftersom man ska se saker från den ljusa sidan, så är det väl bara att tänka om. Jag har det bra, så är det bara – jag ska bara tänka på det också. En tråkdag som denna  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *