Trädäcket är klart!

Trädäcket är klart!

I vintras började jag fundera på om inte ett trädäck på framsidan skulle bli bra… nu är det verklighet! När jag la fram min plan för pappa sa han direkt ”Räkna inte med nån hjälp från mej”. Eller hur…? Som om min pappa kan hålla sej undan när vi ska göra något 🙂

I söndags cyklade mormor och Junior iväg och pappa och Senior skulle åka efter på torsdagen, så vi hade alltså 4 hela dagar att jobba på. Planen var att vi skulle få pappa att hjälpa oss med grunden och sen fortsätta själva.

Hela söndagen och måndagen gick åt bara till att gräva och fixa ramen till bygget. På tisdagen fixades finliret och inköp av mer virke och idag skruvades trätrall för glatta livet. Alla har hjälpts åt och vi hann faktiskt klart! Martin har grävt och pappa har pekat med hela handen, Senior har skruvat och hämtat grejer och jag har fixat kaffe, mat och annan markservice. Sen har jag faktiskt grävt och fixat lite sånt också.

Nu på kvällen skruvades sista plankan fast och efter semestern ska vi sätta upp staket och grind. Å det verkar bli precis som jag tänkt mej. Till och med blomlådan, som min mamma var väldigt skeptiskt till, blev superbra!
Så nu spelar det ingen roll var vi sitter, för både fram- och baksida är hur fina som helst. Nu kan jag verkligen njuta i min trädgård!
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *