Träffat mina gamla lärare

Träffat mina gamla lärare

Så fick jag då äntligen träffa min gamla fysiklärare. Det tog sin lilla tid och jag fick åka lite fram och tillbaka, men så stod han iaf där. Han kom sakta rullande på sin stora mc, iklädd skinnställ och stor svart hjälm med visir. Han var sej inte alls lik!
 
Jag stod tillsammans med min SO-lärare och väntade och hade precis träffat min gamla klassföreståndare. Eftersom vi var en ganska speciell klass var det många som kände igen mej och jag var inte helt bekväm i den rollen.
 
Men så kom fysikläraren och jag fick en stor kram. Vi pratade en stund och uppdaterade varandra om åren som gått, det är ju faktiskt 23 stycken nu… Det var jättekul att träffa honom!
 
Nuvarande rektorn tyckte att jag skulle vara med hela kvällen, men av någon anledning så ville jag inte vara där. Jag ville bara därifrån och kände mej obekväm på platsen. Jag gillade ju igentligen inte högstadiet något vidare och har inte så många bra minnen därifrån. Jag ville träffa två av sveriges bästa lärare och det fick jag göra.
 
Mission completed och nu ska jag äta middag som mina fyra karlar har lagat åt mej – jaaa, Baileys hjälpte också till  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *