Ultimata pappa-testet?

Ultimata pappa-testet?

Idag ska jag iväg på konferens och blir borta till imorrn eftermiddag. Vännen ska vara ensam med killarna och Baileys. Jag tror att både han och killarna ser fram emot det faktiskt. Vännen har planerat maten under helgen med tanka på vad alla tycker om och kan hjälpa till med.
 
Idag ska de iväg och spela innebandy, Junior stannar nog hemma med Baileys för han mådde illa och hade ont i magen igår. Så när de spelar bandy gör jag mej iordning för middag med uppklädda gäster och uppträdanden.  
 
Jag ska iväg med astma- och allergiförbundet, det är alla ordföranden som ska träffas och diskutera året. Det brukar vara kul, men den här gången har jag ingen lust alls att åka. Det kan väl aldrig bero på mitt nya liv…?
 
Jaja, det är ju faktiskt bara EN natt, imorrn är jag hemma igen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *