Tudelat

Tudelat

Så är det näst sista kvällen här. Om bara 3 dygn sitter vi hemma i tv-soffan igen… känslan inför detta faktujm är tudelad. Å ena sidan ska det bli skönt att komma hem, träffa Baileys, äta mat vi är vana vid, sova i min egen säng och få tillbaka rutinerna. Å andra sidan så kommer jag sakna värmen, solen, sanden, stränderna, de härliga kvällarna, den lediga tiden och en massa annat. Ångest? Yes!

Jag läste att det är 16 minus hemma och jag är definitivt inte född för vinterbruk. I min drömvärld ska det vara vår 15/1-15/4, sommar 16/4-15/10, höst 16/10-12/12 och vinter 13/12-14/1. Å varje årstid ska vara på riktigt, alltså mycket värme på sommaren och mycket snö på vintern. Det låter väl bra?

Men nu är vi här; på Zanzibar i 35 graders värme. Bara en hel dag kvar… Idag har vi mest legat i solen och läst och gått på stranden och letat snäckor. Vi har tidigare köpt presenter till våra medlemmar och nu har vi plockat mängder med snäckor som de ska få. Den som vill alltså. Solbrännan börjar sitta bra nu, men magen är inte alls kul… har varit ganska dålig i magen idag så vi får väl se hur det blir till middagen nu; om jag kan äta eller inte. Men men, då kanske jag inte gått upp så mycket i vikt iaf…? Inget ont som inte har något gott med sej 🙂

Imorrn ha vi tänkt att leka lite med kamera. Ta lite kul bilder på stranden och kring poolen. det är så fina färger här så det är kul att fota och många bilder blire´… På fredag ska bilderna laddas ur och skickas till framkallning och sen ska jag sätta ihop ett album. Jag älskar att sitta och pyssla med sånt och återuppleva resan.

Men nu är det strax mat… såja magen… coooool it!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *