Tycker nog jag är ganska frisk nu…

Tycker nog jag är ganska frisk nu…

Jag hostar nästan inget alls nu, förutom när jag är ute och försöker prata… så jag anser mej nog frisk nu, Vännen håller nog inte med mej…
 
På jobbet var det mesta som vanligt, förutom att en av ”höjdarna” var på besök. Hon hade iaf vett att hälsa och presentera sej, representanten från Danmark blev sur när hon var tvungen att betala för godis som hon tog av mej… Den danska damen sa varken hej eller vem hon var… hmmmm, mej inte tycka om sånt….
 
På väg hem åt vi en taco-wrap – det är bara så gott! Sen hade jag gått och suktat på en glass med chockladsås från Mc Donalds hela dagen, så det köpte jag faktiskt en på väg till tåget. Min pappa hämtade mej och Vännen från tåget, så satt vi hemma hos mor och far en stund innan vi blev skjutsade hem. Senior har varit hos mormor och morfar ända sen i måndags, men nu följde han med hem.
 
Efter en sväng på Maxi och en simtur i badkaret, är det dax att slänga sej i tv-soffan och glo på Let´s Dance. Vem åker ut ikväll? Snälla – kan inte Mat-Tina åka nu???
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *