Ur gängorna…

Ur gängorna…

Jag kände en ny gnista vakna till liv i veckan, men situationen i Ukraina berör mej mer än jag någonsin kunde tro. Jag får mer och mer ont i magen för varje nyhetsrapportering. Jag kan inte säga att jag följer nyheterna slaviskt, men det jag hör gör mej väldigt illa berörd. Jag var i Lvov i början av 2000-talet och ska berätta mer om den resan när jag scannat in några bilder. Ett vackert land, med härliga människor och underbara kurorter. Berättar mer sen…

Igår lyckades jag iaf kravla mej upp på löpbandet. Det blev ingen löpning, men nästan 4 km promenad i snabb takt. Min ”PT” låg på golvet framför och höll koll på mej. Ska kliva på bandet igen om en liten stund, så får vi se om det kan bli samma sträcka idag eller längre. Om 3 månader är det dax för Vårrusets 5 kilometer. Förra årets sprang jag på 37 minuter, jag hade tänkt att slå det i år. Men allt beror ju på om jag över huvudtaget kan/får springa, allt beror ju på höfterna och bröstoperationen. Men jag hoppas!

I övrigt har jag svårt att få häcken ur med det mesta idag. Jag borde städa… men har iaf kört igång en maskin med tvätt. Jag har varit nere i källaren och letat fram gamla fotoalbum, bla från Gambia och Ukraina. Kanske får mer energi om jag faktiskt tar en tur på löpbandet? Jag får testa.

Ha en riktigt fin söndag, den första i mars  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.