Utryckning till skolan idag

Utryckning till skolan idag

Ungarnas skola har byggts om lite, så idag var jag där och kollade läget lite. Spanskaläraren vinkar åt mej och vill prata, senior har problem… Jag vet, han hatar spanska, så det är ett ganska stort problem…
 
När vi pratar med honom säger han att han kan läsa spanska bara han slipper grammatiken. Sen säger han att han vill byta språk. Vi säger då att visst kan han byta språk, men tror han att grammatiken är enklare i de andra srpåken så tror han fel. Han lovar att göra ett nytt försök och läraren lovar att hjälpa honom mer och förenkla uppgifterna lite.
 
Vår rektorn är bara bäst! Jag sätter mej och pratar lite allmänt med honom och tar även upp spanskadilemmat. Han lånar mej då en språkkurs som de inte börjat använda på skolan än. En språkkurs som säkert kostar en bra slant, som vi får låna på obestämd framtid. Han säger själv att den är bra och att det är ett roligt sätt att lära sej språk på, han har testat.
 
Så nu får Senior och jag sätta oss med den, jag behöver också fräscha upp min spanska. Så får vi se om den hjälper, jag hoppas verkligen det.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *