Vad gör jag nu då?

Vad gör jag nu då?

Så var det dax att få provsvaret… den läkare som jag skulle ringa var sjuk… nästa var också sjuk… så jag var tvungen att ringa den läkare som jag inte alls tycker om. Han läste upp provsvaret och vad han kunde se har jag inget som tyder på hypotyreos. TSH-värdet ska inte vara högre än 2,5 och mitt var 2,4… alla symptom stämmer, så vad kan det vara då? Till svar fick jag  ”lite trött kan man ju va ändå”.

Då la jag på. Det handlar inte om lite trötthet! Det handlar om att inte kunna fungera normalt!Det handlar om att vara utmattad, tappa känseln i händerna, ha konstant ont i halsen, glömma saker, frysa, ha ont i ögonen och en massa annat. Det är inte normalt att må så här!

Frågan är ju om man ska gå vidare på egen hand och be Scandlab om hjälp? Eller ska man bara acceptera att man kan må så här? Vad sjutton ska jag göra???

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.