Dax för årsbrevet.

Dax för årsbrevet.

Varje år vid den här tiden sammanfattar jag året i ett årsbrev till barnen. Där står allt om hur året varit, vilka semesterar vi varit på, hur skolan och idrotten gått och lite annat som kan vara värt att komma ihåg. Årets brev är inte direkt hejsan-hoppsan-kul… det har hänt alldeles för mycket tråkigt.

Jag har skrivit de här breven sedan killarna var små. Jag skriver ca 1,5 sida, skriver ut på färgat papper och sätter in i en särskilt pärm. De läser och begrundar. Särskilt Senior gillar de här breven och han tar ofta fram dem och läser om när han var liten. Han tar ofta fram sitt fotoalbum också och tittar på bilder från hans uppväxt.

Varje brev avslutas med deras längd, vikt och skostorlek. Så man kan se hur de växt hela tiden.

Det tar inte lång tid och är inte jobbigt, bara kul att ha senare för både mej och dem. Bra att gå tillbaka till om man letar efter en händelse eller vill kolla upp något. Jag är glad att jag började med de här breven och uppmana er andra att göra samma sak. Det är väldigt uppskattat och så enkelt.

Årets brev är dock ganska jobbigt att skriva, känslomässigt alltså. Året har varit jobbigt, minst sagt. Jag är tacksam att vi kommit ur det så hela som vi gjort och är glad att det är slut. Jag hoppas och tror att nästa år blir bättre. Bara 13 dagar kvar av 2010.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *