Vad önskar du dej?

Vad önskar du dej?

Fick ett sånt där kedjebrev, med mailen idag, där man ska önska sej något. Brukar inte bry mej så mycket om dem, men detta fick mej iaf att börja fundera… vad önskar jag mej igentligen? Jag har ju precis allt just nu; hälsan (förutom en seg förkylning och ont i benet), en harmonisk familj, en man jag älskar och som älskar mej, en fint hem och mat på bordet. En galen hund och ganska friska föräldrar, beroende på hur man ser det…

Vad mer kan man igentligen önska sej?
Det enda jag kunde komma på var att jag önskade mej att alla våra byggprojekt ska gå smidigt och snabbt, att solen ska skina i helgen och att vi ska fortsätta vara en harmonisk och välmående familj. Önskar man sej ”bara” detta, då har man det väldigt bra!

Å det bästa av allt är att jag inser att jag har det bra, uppskattar det och är tacksam för det. Samtidigt är jag stolt också, för vi har ju skapat detta tillsammans. Det är ingen slump eller tur att vi har det bra, det är ett ganska hårt jobb stundtals.

Alltså önskar jag att vi alltid får ha det så här bra!
Vad önskar du dej?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.