Vad ska grannarna tro?

Vad ska grannarna tro?

Nu har jag agerat fotomodell i trädgården igen medan Martin och Junior har lekt med kameran. Grannarna måste tro att jag fått något slags storhetsvansinne som hela tiden fotas i trädgården… Ingen position som jag är särskilt bekväm i måste jag väl erkänna… men det är ju ett led i det jag vill göra, så det är lixom bara att uthärda. Men det skulle vara klart enklare om folk bara valde utifrån en text och inte i kombination med en bild.

Jag har alltså varit uppklädd från midjan och uppåt, men jeans och filttofflor på nedre delen. Lätt sminkad, med läppstift ton-i-ton med linnet under kavajen (precis som Ninnibeth sa till mej). Å nu står jag här, återigen med en massa foton som jag inte är nöjd med. Så nu får ni hjälpa mej igen. Vilken ska jag ta till provvalet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *