Idag börjar vi!

Idag börjar vi!

Frukosten är genomförd och uppskriven, nu räknar vi points igen. Jag fick ett psykbryt igår på alla kläder som jag inte kan ha, så nu jäklar är det dax att jobba bort några kilo igen och den här gången ska de inte komma tillbaka. Inte för att det handlar om någon större övervikt, men det är ändå tillräckligt för att jag ska må dåligt av det. Å jag om nån borde ju både kunna ha en idealvikt OCH hålla den… kunskapen finns iaf.

Idag fortsätter ”Projekt städning”. Igår hann vi nästan klart i vårt sovrum. Det var så skönt att lägga sej i helt rena sängar. Jag har sovit så gott! Ska bara fixa den sista dammtorkningen av tavlor och plocka undan lite papper. Sen fortsätter jag i Seniors rum. En del av Martins böcker står där och dessa ska fotas och sättas ut på trader. Så nu samlas ratade grejer i vardagsrummet för fotografering och sen ska de auktioneras ut. Jag hoppas vi hinner börja med det ikväll.

Killarna hörde av sej från ett 35-grader varmt Miami igår. Allt hade gått bra även om resan var lång. Så det känns bra. Jag är helt ok med att de är iväg, men Baileys däremot har varit lite orolig och letat efter dem. När han insåg att Junior faktiskt inte kommer att sova i sin säng, intog han den nöjt. Så nu har han en hel vecka utan konkurrens i vattensängen 🙂

Om jag börjar med en dusch och sen torkar i solen, då kän väl resten av dagen inte blir annat än bra? Eller?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *