Vatten är inte riktigt vår grej…

Vatten är inte riktigt vår grej…

Igår hade vi en jättehärlig dag vid poolen igen. När vi sent omsider orkade åka hem började jag klippa vår fina avenbokhäck. Laddnigen på batteriet i häcksaxen håller inte för hela häcken, utan man får klippa en liten rest dagen efter. Där är jag alltså idag och nu har jag jordens träningsvärk i armarna, så det vete sjutton hur detta ska gå.

Medan vi ser våra tradera-auktioner asvlutas går Senior och lägger sej eftersom han ska upp och jobba. Efter någon timme hör jag honom ”Mamma, min säng är blöt” Hur reagerar man då? Inte alls, om det hade varit Junior som sagt det, men nu är det en liiiten detalj som styr reaktionen… Senior har en vattensäng…

Så vid 24-tiden inatt började vi ”projekt tömma vattensäng”. Det tog FYRA timmar! Vi kunde ju inte vänta eftersom man inte kan lyfta på sängen och se om det finns vatten under den. Hade man kunnat göra det hade vi ju kunnat vänta till imorrn. Hade vi väntat och det faktiskt hade varit vatten under så hade ju golvet blivit förstört och i värsta fall vardagsrummet som ligger under. Så det bara att säga till Senior att lägga sej i min säng och försöka sova där medan jag, Martin och Junior tömde sängen och kastade ut den.

3.45 kunde vi konstatera att det bara runnit lite vatten på golvet och att bara en parkettskarv hade lyft sej lite. Tack o lov! Innan Senior somnade om hade killarna bestämt att de skulle byta rum, det enda som hindrade dem förut var just att det inte gick att flytta på sängen. Lite tidigare på kvällen hade min pappa varit här och satt igång ”projekt bygga trädäck” så nu står vi mitt i kaoset igen.

Så idag ska vi hämta hem en av våra gamla sängar från mormor och morfar. Bädda den med Juniors lakan och börja flytta upp hans grejer. Under tiden påbörjas antagligen grunden på trädäcket, medan jag klipper klart häcken och städar upp i trädgården. Tänk att våra projekt alltid blir lite större än det är tänkt…

Vi hade iaf tur. Jag har alltid varit lite skraj för att nåt ska hända med den där sängen, jag litar inte på vatten lixom… from nu blir det en vanlig säng. Den enda vattensängen hädanefter är luftmadrassen i poolen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *