Vatten, vatten, bara vanligt vatten…

Vatten, vatten, bara vanligt vatten…

Kanske beror det på vädret. Kanske beror det på sömnbristen från igår. Jag vet inte. Däremot vet jag att jag är irriterad och på dåligt humör.

Idag har vi iaf fått en hel del småpyssel gjort. Junior har skrapat och grundmålat två fönster på baksidan, imorrn ska det målas en gång till – klart! Senior har tvättat tre ledstänger som sedan ska slipas och målas två gånger. I bästa fall kan de slipas imorrn och målas på lördag och kanske sätta på plats i början av nästa vecka. Martin har varit och köpt bil med sin pappa, efter många om och men… Å jag har varit och köpt en bäddmadrass till Seniors nya säng, men den får jag åka och lämna tillbaka eftersom mina föräldrar också köpte en samtidigt men på ett annat ställe… suck!

Vår luftvärmepump läcker kondensvatten, vilken överraskning va? Att vi har problem med vatten, det kan ju inte vara sant! Så nu kan vi inte använda AC´n utan får köra med öppna fönster. Då är det lixom ingen vits att ha den… men men, pappa ska kolla med nån som kanske vet vad som är fel och i bästa fall kan fixa den. När jag ska kolla lunchmat ser jag att frysen står på glänt och förmodlogen har gjort så sedan igårkväll. Vad ser jag mer? Jo, VATTEN förståss – på golvet! Senior får ett psykbryt och börjar gapa och torka vatten, Martin kommer precis hem från bilköpet och börjar torka han med. Jag bara går därifrån…

Jag är så j-a trött på vatten! Vatten som inte ska vara där vi har det! Vatten ska vara i kranen, i badsjöar och hav, på flaska eller i mitt badkar. INTE på väggen, på golvet, i källaren eller i sängen! Capice?!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *