Veckan är slut och vi överlevde

Veckan är slut och vi överlevde

Veckan är slut nu, tack o lov!
Fy f-n, rent ut sagt, va jobbigt det har varit och va otroligt trött jag är nu.

Trodde jag skulle braka redan i tisdags, men på nåt sätt så höll jag ihop och gjorde det jag skulle. Det var lixom bara att ta en minut och uppgift i taget, eller bara… det var inte alls så bara. Sen mitt i alltihopa så kom ju lite lägenhetsaffärer emellan oxå… inte helt lyckat, men det gick det med.

I fredags kunde vi börja pusta ut, igår blev det ännu lättare och idag hade vi en kulmen av allt då vi skulle lyckas vara på två ställen samtidigt. Jag är så tacksam att Martins finns hos oss, allt blir så mycket enklare när man kan dela på sej och följa med varsin unge 🙂

Så först åkte vi allihopa med Senior till hans avslutning på skytte och sen gick jag och Junior iväg till simhallen där det var fackelsim och klubbmästerskap. Fackelsim är så häftigt och mäktigt att se, särskilt första gången. Idag skulle jag ta hand om klubbens lotteri, så jag fick inte se hela showen men tillräckligt för att ta lite bilder. Tyvärr glömde jag kamera och fick ta med mobilen, därav kvaliteten eller avsaknaden av kvalitet…

Eftersom vi var borta ganska länge kom Martins föräldrar hit och höll Baileys sällskap. Så när vi var färdiga köpte vi med oss sallad och pizza hem och åt tillsammans med dem. Martins mamma fyller år idag, så det fick bli en liten födelsedagsmiddag med henne. När de åkt hem säckade jag ihop, jag var sååå trött. Men eftersom jag ville se hur våra Tradera-auktioner skulle gå, så sysselsatte jag mej med att prova kläder. Så nu har jag gått igenom de flesta sommarkläderna och lagt fram det mesta som jag ska ha med mej på resan.

Nu ska jag ta med mej datorn i sängen och följa auktionera. Lite tillskott i kassan blir det allt den här helgen också, sista för i år. Sen kör vi igång i januari igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *