Veckomatsedel vecka 44

Veckomatsedel vecka 44

Måndag igen och vägning. Veckan gick så bra, ända tills jag frågade Martin om vi inte kunde testa att göra lakritsfudge… den var liiiite för god för att det skulle vara bra för mej.

Men det blev iaf 2 hekto minus på vågen och det får jag vara nöjd med. 3 hekto kvar, sen är jag tillbaka på 50-talet… kanske jag lyckas till nästa måndag. Jag måste faktiskt! För sen ska jag på Lakritsfestival i Finland och  veckan efter testa Birkas julbord… alla minus jag kan fixa nu har jag tillgodo de kommande veckorna.

Det är alltså planering som är a och o. Så här är veckans middagar (till lunch äter jag oftast någon slags sallad) med länkar till recepten. Vassego!

Måndag: Pasta med spenatsås
Tisdag: Ugnsbakad fisk i mild sås
Onsdag: Färsbiffar med raita
Torsdag: Vitlökskycklinggryta
Fredag: Biffstroganoff
Lördag: File i dragon- och senapssås
Söndag: Köttfärslasagne med keso men med quorn istället för köttfärs
Åsså lite sötchock förstås: Kladdig chokladmuggkaka!

En massa bra matlådemat så vi kan fylla på frysen lite. Å för mej måste det ju även vara ganska lite PP i rätterna, så detta blir nog en helt ok vecka för mej. 3 hekto mindre ska jag alltså väga nästa måndag… går det så går det!

Ha en fin vecka everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *