Vi är fortfarande lite i chock

Vi är fortfarande lite i chock

Nu har det gått några dagar sedan vi köpte husbilen. Några omtumlande dagar och jag tror att vi fortfarande är lite i chock. Det är väldigt svårt att tänka på något annat 🙂

Måndagen rullade på som måndagar alltid gör. Man ska starta upp veckan med allt vad det innebär och gör det man ska. Jag har börjat boka läkartider och annat nödvändigt, nu när det gått snart tre veckor sedan vaccinering. Det är nånstans runt 6-7 tider som måste fixas, så det tar sin lilla tid.

Så blev det tisdag och vi tog vår vanliga morgonpromenad. När vi kom hem var det väldigt tyst… strömavbrott! Jaja, det mesta går ju på batterier, så vi fortsatte jobba en stund. Tills Martins dator höll på att ladda ur och det fortfarande inte var någon ström.

Då passade vi på att uträtta några ärenden i väntan på att strömmen skulle komma tillbaka. Det var en massa papper angående bilen som skulle skrivas ut, skrivas på och skickas. Så det gjorde vi, hemma hos mina föräldrar alltså. Vi hade ju ingen ström. När vi kom hem var det fortfarande strömlöst. Lunch… jaja, det får väl bli hämtmat då, sallad från favorithaket. Vi har köpt hem mat kanske 5 gånger under pandemin, så det känns nästan lite lyxigt numera 🙂

Sen kom iaf strömmen tillbaka och vi kunde sätta oss och jobba igen. Tyvärr hade en del grejer gått sönder pga strömavbrottet. Så nu ska vi trassla med det också, ersättning från försäkringsbolag och sån skit. Jag gillar inte såna grejer! Saker ska bara fungera.

Å idag vräker regnet ner. Det har regnat sedan inatt, massor, så jag antar att vi har översvämning i källaren igen. Å det ska fortsätta ända tills på fredageftermiddag. Nu hinner vi iaf jobba ikapp det vi kom efter med igår… det lockar inte precis till promenader eller utomhusvistelse.

Kan det bara bli fint väder nu! Vi vill fortsätta ute, bygga altanen på baksidan och förbereda för husbilen på framsidan. Men då krävs det bättre väder.

Maj, 8 grader och 50 mm regn hittills, lika mycket till ska komma bara närmaste dygnet. Så ska det inte vara. Ge mej sommar! Just det ja… detta är ju svensk sommar…

Missa inga inlägg: följ bloggen på Facebook och mej på instagram

25 svar på ”Vi är fortfarande lite i chock

  1. Vad tråkigt med strömavbrott. Iblandkan det vara skönt men oftast blir jag rastlös och skulle inte klara en längre stund. Haha.. eller nu med mina böcker kanske jag klarar det mer..

  2. Ja man kan ej tro att det är mindre än en månad kvar tills midsommar med tanke på hur vädret är, men till veckan skulle det ju smälla till och bli bättre väder och mer sommartemperaturer.

  3. Förstår att ni btw smält att invreds är med husbilen. Jag är uppvuxen med både husvagn och husbil så jag förstår frihetskänslan. Supertrist med vattenskadan

  4. Så underbart att ha köpt en husbil – det är lite av en dröm för oss också som gillar att bila runt på semestrarna – men det har inte fungerat att införskaffa en hittills – de är ju inte så väldans billiga de där bilarna. hoppas få se bilder både på den och era resor längre fram.
    så störigt med strömavbrott – ett tag hade vi det hur ofta som helst och var alltid förberedda, men nu har de grävt ner kabeln så nu har vi ström och det är verkligen undantag om vi skulle vara utan

  5. Vad tråkigt att saker gick sönder under strömavbrottet, avskyr att hålla på att rodda med försäkringsbolaget. Vi har samma tråkiga väder, vill ha värme och sol nu!

  6. Det blev ju en stor affär det där med husbilen. Trist då vädret är som det är. vi behöver nog sol och värme mer än någonsin just nu. Kunna vara ute mer osv.

  7. Så trist när saker går sönder under strömavbrott. Hoppas det inte är några stora saker och att ni slapp översvämning i källaren.

  8. va härligt o vaccinera sej o inte behöva gå o varacrädf längre jag kommer vaccinera nör det är sommarstängt på jobbet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *