Vi har det bra!

Vi har det bra!

Tack för alla era kommentarer igår. Det var många som tyckte att vi såg ut att ha det bra tillsammans och visst har vi det. Trots allt som hänt här hemma så råder en harmoni som jag sällan känt. Vi har det väldigt bra tillsammans, alla fem. Eller sex eller sju, lite beroende på hur många barn som är hemma för stunden 🙂

Vi har inte det mest välstädade designerhemmet. Vi har inte heller de senaste prylarna eller coolaste inredningen. Här är trasiga grejer, spår efter diverse översvämningar och andra små katastrofer. Damm och hundhår. Simväskor som ligger slängda och jobbgrejer som vi inte vet var vi ska ha. Allt i ett enda virrvarr.

Vi kanske inte trivs med röran, men vi trivs tillsammans. Vi är fyra individer som är enormt självständiga som lever tillsammans i en harmoni som jag sällan sett eller känt. Det finns en respekt och ett samförstånd och en kärlek som övervinner det mesta. En kärlek som blivit mycket starkare de senaste veckorna.

Jag är tacksam över mina fina barn, mina otroliga Martin och min underbara hund Baileys. De är alla ljuset och syret i mitt liv. Jag är också tacksam över att min förra särbo och hans ex låter mej ha en del av deras tre tjejer som jag tagit till mej som mina egna. Lilla M, T och Stora M – ni tillhör också familjen och det vet ni. Å Mandisen… Du är alltid välkommen hos oss!

Jag har en fin familj! Alla mina två, tre… sex barn är de finaste som finns! Jag har ett bra liv! VI har ett bra liv. Tillsammans. Det är allt man behöver.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *