Vi väntar…

Vi väntar…

Kom till Huddinge sjukhus vid 10.30. Vi fick komma in direkt och man tog längd, vikt och blodtryck på Junior. Strax efter fick vi träffa läkaren, som först tog vår historia och sen ringde direkt till läkaren på vårdcentralen för att få hennes version också.

Han konstaterade iaf att Junior har njursvikt och att hans blodvärden är för höga när det gäller bla kreatininet. Tydligen var detta högt redan för ett år sedan, men då var det inte alarmerande och därför fick vi aldrig veta något. Nu var han tydligt oroad och sa att man skulle göra allt för att hitta anledningen och sen fixa detta.

Så vi blev skickade för att ta nya blodprover och sen skulle vi hålla oss tillgängliga för ett ultraljud. Så vi har ätit lunch med Juniors flickväns mamma som jobbar här. Det blev sushi – gott! Nu sitter vi i cafeterian och väntar på att nån ska ringa och säga till oss att komma till röntgen. Vi får väl se hur lång tid det tar… sen får vi åka hem! I bästa fall hinner jag hem innan det är dax att jobba, tur man har lediga förmiddagar.

Jag kommer nog att vara lite trött ikväll, men så får det väl vara då. Bara vi får veta vad som är fel och att detta kan fixas enkelt.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *