Viktiga valfrågor för mej!

Viktiga valfrågor för mej!

Det är ju skillnad på vilka frågor man driver och vilka frågor som jag själv skulle beröras mest av. Jag brinner för alla frågor som rör barn med särskilda behov. Barnen är viktigast!
 
Men för mej skulle det bästa vara om fastighetsskatten slopades, bensinskatten sänktes och barnbidraget höjdes.
 
Men sen är det ju även viktigt vad som händer med våra gamla, arbetslösa och sjukskrivna. Så lite knepigt är det vad man ska inrikta sej på; det jag själv har mest nytta av eller det jag anser flest har mest nytta av.
 
Men det är fortfarande BARNEN som är viktigast! Sån är jag!
 
 

3 svar på ”Viktiga valfrågor för mej!

  1. Oavsett vilken målgrupp det handlar om, så måste ju det finnas större möjligheter att finna sin utkomst i landet. Både med staten och det privata näringslivet som grund.

  2. Jag kommer osökt att tänka på den idiotiska regel som gör de fattiga ännu fattigare! Trodde Persons anhang värnade om de små. så arg och ledsen jag var när jag måste skatta för min lilla vinst på lägenheten nu, medan de som tjänat 50tusen eller mer får stoppa in hela i nästa boeende!Oavsett parti HUR kan det vara möjligt med denna regel??Vet du? Barnen är viktigast självklart! Ha det! Klarakajsa

  3. ..hitta en gyllene medelväg-som passar både dig och oss?
    Jag ska fundera på huvudstaden och hojtar så fall till-studiebesök på redaktionen lockar ju oerhört!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *