Naken i badet – snickare utanför fönstret…

Naken i badet – snickare utanför fönstret…

Ska på en massa läkarbesök med barnen idag och är därmed hemma med VAB – ni vet… Vård Av Barn. Men vi ska inte iväg riktigt än, jag hinner ta ett bad först. Jag älskar att bada!
 
Problemet idag var bara det att grannen har snickare på sitt tak och mitt fönster är ganska stort… så när jag var på toa vinkade snickaren glatt in till mej… Hmmm. Frågan var nu: skulle han få ett gratis tisdagsnöje och se mej i badet? Eller skulle jag försöka hänga något för fönstret? Nu är jag inte så exhibitionistiskt lagd, eller vad det nu heter… så jag tog ett stort badlakan och hängde för fönstret. Sen vek jag undan det och vinkade tillbaka.
 
Jag trodde han skulle trilla ner från taket, han skrattade för fullt! Så nu ska jag iaf ta mitt bad, osedd – tar med mej nåt bra att läsa oxå.
 

Ett svar på ”Naken i badet – snickare utanför fönstret…

  1. …snickare..ja hantverksmän över lag brukar vara rätt så goa att titta på..var han nåt att titta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *