Vilket härligt rum!!!

Vilket härligt rum!!!

Igår hade jag en miljon saker att fixa, innan vi skulle dra iväg till Riga. Jag hann nästan allt… Naglarna fick jag måla på båten 🙂

Hunden lämnades iväg, Martin kom hem från jobbet efter lunch och sen drog vi iväg. Det började inte så bra… Vi åkte rätt men gick till fel terminal. Vi hade inte jättemycket tid på oss, så det blev en rask promenad mellan Värtahamnen och Frihamnen innan vi kom rätt.
Väl på båten kunde vi pusta ut och hade gott om tid innan vi skulle äta middag. Middagen avnjöts i al a carterestaurangen med förrättsbuffe, oxfilé till varmrätt och efterättsbuffe. Till detta drack Martin en öl och jag en cider. Allt var jättegott och vi blev proppmätta!
Vi åt ganska sent, så efter middagen gick vi bara en runda på båten och sen gick vi och la oss. Vi sov kanongott pch när vi vaknade i morse var vi nästan framme!
Frukosten åt vi i samma restaurang som gårdagens middag. Allt var fräscht upplagt och som alltid är det extra gott med frukost på annat ställe än hemma. Vi åt och tittade på Rigas skärgård som inte är jätteimponerande, särskilt inte när det är molnigt. Sen var det bara att packa ihop oss och förbereda sej för att kliva av.
Väl framme hamnen tog det tid att
komma av båten. Den var mycket folk och såg ut som prpblem emd en landgånge, vilket gjorde att bara en i taget kunde kliva iland. Vi hade bestämt oss för att gå till hotellet och efter en promenad på kanske 20 minuter var vi framme. Vi ska bo på Tallink Hotel Riga hela helgen i ett jättefint rum! Här kommer vi att trivas!!!
Nu ska vi ut och se vad Riga har att bjuda på. Hörs sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *