Vill ha!

Vill ha!

Jag älskar hundar och har alltid gjort det. Idag har jag tre stycken  🙂

Ja, asså… En, Baileys alltså, har jag ju alltid. Han är min ögonsten och det finaste jag har. Men idag har jag två grabbar till här hemma. Brorsan har fullt upp med löpartävlingar nere på pensionatet och då hinner han och hans familj inte riktigt med sina hundar. Så efter lunch idag åkte vi och hämtade dem; Douglas och Alvin. Två superbusiga Bichon Frisée.

Förr har hundarna lekt, jagat varandra och haft superkul. Idag försökte Baileys att få gång dem, men det gick inget vidare. De gick runt på tomten tillsammans, men nöjde sej med det. Sen la de sej tillrätta runt omkring mej och sov eller krävde klappar och gos.

Så vi satte oss tillrätta och kollade film med alla hundar runt oss. Så himla mysigt! Jag vill så himla gärna ha en hund till, gärna en liten yorkshire terrier. Men det får vänta tills vi är pensionärer eller nåt, det finns helt enkelt inte tid för en hund till. Tyvärr.

Snart ska vi lämna tillbaka smågrabbarna och då är allt som vanligt igen. Bara en hårig kille kvar i huset, men den allra finaste förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *