Illa berörd

Illa berörd

Igår var det en mängd tragiska olyckor runt om i vårt land, bla större krockar, bränder mm. Utanför Sverige har det varit ännu värre med dödsskjutningar, kravaller och en mängd andra otäcka grejer. Idag är det dessutom ett år sedan allt på Utøya hände. Jag blir riktigt illa berörd när jag läser tidningen idag och tänker på alla trasiga och sörjande människor som finns där ute. Människor som jag inte känner men berörs av ändå.

Här sitter jag i min trygga vardag, visst… med en och annan tråkig grej i ryggsäcken. Men jag har det ju bra! Den senaste tidens händelser kunde trasat sönder några av de viktigaste relationerna som jag har, men i övrigt har jag ett tryggt liv. Visst är man lite ihoplappad, ärrig och öm. MEN Jag har min familj, jag har ett fint boende, jag har ett jobb, jag är relativt frisk. Vad mer kan man begära?

Idag när jag hör rapporteringarna från Norge, USA och andra platser så ska jag försöka linda in mej i känslan av att jag har ett bra liv. Det som hänt den senaste tiden hos oss ska jag slå bort och inte låta påverka mej. Idag ska jag ha en bra dag, vara tacksam över det och tänka på alla dem som har det mindre bra.

Ta hand om er där ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *