Visa upp Studenten!

Visa upp Studenten!

*** Detta är ett samarbete med BGA Fotocenter ***

 

En av mina absolut lyckligaste dagar var när äldste sonen tog studenten. 13 långa år av mobbing, oförstående lärare och trassel var äntligen över! Den som inte har barn med diagnoser kan aldrig förstå hur jobbig skolvärlden kan vara…

Studenten planerades och styrdes upp efter konstens alla regler. Vi planerade vad det skulle bjudas på, studentmössan beställdes och kostymen inhandlades. Men det var när vi fick hem studentskylten som allt blev på riktigt – det var verkligen över! Bilden på den där lilla grabben som inte ens kunde gå själv… bokstäverna under bilden som visade att nu var det slut!

Hos BGA Fotocenter hittar du den snygga studentskyltar till ett riktigt bra pris. Där finns ett flertal olika mallar och teman du kan välja mellan för att göra din studentskylt precis så fin och personlig som du vill ha den.

Jag var noga när jag valde bild. Den fick inte vara pinsam utan skulle antingen vara rolig eller söt. Precis som jag tycker att ett firande ska vara. Det får inte bli pinsamt, det är inte roligt för någon – särskilt inte för huvudpersonen. Så det blev en bild där sonen sitter och ler i solen med kepsen på sned.

 

Dagen kom och vädret var perfekt! Solen sken och finbilen var framkörd. Sonen hade valt bort studentflaket och fick istället åka en fin gammal veteranbil hem. Han höll glatt i sin skylt hela vägen hem. Detta är snart 7 år sedan, men jag blir fotfarande alldeles varm i hjärtat när jag ser fotot på sonen som står vid sidan om finbilen och njuter av dagen.

Om 3 månader springer årets studenter ut, glöm inte att beställa studentskylten i god tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *