0911

0911

Jag kommer ihåg exakt vad jag gjorde när World Trade Center attackerades. Det gör säkert du också?

Jag höll på att städa i vårt stora, vackra, sjukantiga akvarium och hade tv´n på. Jag såg plötsligt en sekvens med ett flyg som rammade ett av tvillingtornen och arbetsskadad från filmens värld som jag är… så tänkte jag ”Wow, va skickligt filmat! Vilken snygg trickfilming! Efter 20 år på Sf Bio blir man lite sån…

En kompis satt i soffan hos mej och såg samma sak och efter en stund insåg vi bägge att det inte alls var fejkat – det var alldeles för mycket på riktigt. Tankarna började snurra ”Har jag någon bekant i USA just nu” ”Hur många skadade”.

Jag var i New York i februari året efter. Besökte platsen som då var ett stort hål. Såg byggnaderna runt som var förstörda, alla utom en liten, liten kyrka som var helt oskadd. Vi fick inte gå upp i Frihetsgudinnan pga säkerhetsrisken och på FN var säkerhetskontrollen rigorös! New York är en fantastiskt stad som alla borde få besöka minst en gång i livet. Klart man funderar på om det ska hända igen, men jag tar nog ändå risken att åka dit fler gånger. Måste ju visa Martin den fantastiska staden!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.