Familjen samlad igen

Familjen samlad igen

Junior har varit med skolan i Gamleby hela veckan. Där har han haft hemkunskap, teknik, slöjd och lite annat kul. Han gillar veckorna där, men nu var det sista gången. Jag hämtade en ganska trött unge vid bussen 15.55 och körde honom direkt till simhallen där han skulle börja träna sina småttingar kl 16.00. Han kom ett par minuter sent… Sen var det meningen att han själv skulle träna 18-20, men eftersom han haft lite känningar av halsont så bestämde vi att det var bäst för honom att åka hem och ta det lugnt istället. Alltså är han även träningsfri imorrn = sovmorgon!!!

Senior har inflammation i en slemsäck i armbågen och har jätteont. Igår fick han penicillin och ska ta det lugnt ett par veckor. Men det hindrar honom inte från att jobba, träning och annat kan han vara utan – bara han får jobba. Nåja, fyra timmar ska han väl klara utan att armen blir sämre? Sen är det ju en vecka till nästa gång. Så det är lite ynkligt här hemma med ont i halsen och onda armbågar.

Ikväll blir det lite gott i tv-soffan. Det blir nog lite dobidoo, det där nya på fyran och säkert något mer. Om vi inte tar fram ett spel… det var länge sen, men Junior orkar nog inte. Baileys kommer ha svårt att bestämma vilket knä eller vilken fot han ska ligga på. Alla är hemma och han är lycklig 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *