13 dagar kvar!

13 dagar kvar!

Stranden vid Bakotu Hotell

Om 13 dagar sitter vi på flyget med 14 soliga dagar framför oss. Tills dess har vi lite att fixa med kan man väl säga…

Junior röjde sitt rum i helgen och kom ner med en tvättkorg som var mer än överfull. Tillsammans med den tvätt som redan fanns och ett lakansbyte i helgen så kanske jag hinner ikapp om jag tvättar en maskin per dag fram till semestern. Kanske alltså… Tur vi ska packa ner sommarkläder som redan är tvättade  🙂

De senaste dagarna har jag varit enormt trött. Det har varit lite för mycket att göra och känslor som hoppat upp och ner. Resultatet är att jag somnar vart jag än är om jag slappnar av mer än 2 minuter, igår somnade jag på jobbet. Jaja, jag får – jag har papper på det! Det är faktiskt himla skönt att veta varför jag är så trött jämt och varför jag inte klarar att hålla samma takt som andra. Men just nu är det lite för jobbigt, ska bli himla skönt att besöka ljusrummet igen på lördag.

Det är många förberedelser just nu; Martin har fått klart med sin praktik till våren och Junior väntar på svar. I februari ska bägge ut och ”jobba”, den ena med datorer – den andre med el. För Martin blir det jobbigt att jobba både på dagarna och sen våra tre kvällar, men det måste gå. Jag får ta det mesta hemma, men det gör mej ingenting. Jag är mest bekymrad för hur han ska orka, redan nu är han rejält trött och stressad. Det gör ju inte viktminskningen enklare precis. För mej går det bra, för honom sådär…

Samtidigt som vi avslutar terminen på jobbet, förbereder vi nästa termin med allt som ska hända då. Vi planerar vår semester och julfirandet OCH ska fira Martins mamma som fyller år imorrn. Nu har vi iaf fått veta att det bara är vi och våra föräldrar som kommer att fira jul tillsammans. Annars brukar vi vara fler, men så blir det inte from nu eftersom det kommit barn till världen som de andra vill fira med. Det känns helt ok.

Så jag kan iaf pricka av julklapparna från listan, det är klart! Inslagna är de också. Julmat blir det ingen, eftersom vi ska vara hos mamma och åka direkt därifrån till Arlanda. Så det ska alltså ”bara” tvättas, packas, städas och jobbas. Det ska jag väl hinna på 13 dagar. Tänk va? Bara 13 dagar! Vi som väntat sedan i mars, eller 23 år kanske man kan säga. Jag ska väldigt snart återse MITT Afrika och det ska bli enormt spännande!

Just precis nu ska jag äta frukost, köra igång en tvättmaskin och sen ta en sväng med hunden i all ny snö som trillat ner under natten. Jag tycker verkligen inte om snö! Nu är det alldeles för mycket… knappt man får ut soptunnan till sopbilen. Men men, så är det och bor man i Sverige får man skylla sej själv. Om fyra månader kommer våren  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *