Äckelgubbar på nätet

Äckelgubbar på nätet

Hur sunt är det att hänga på sociala medier egentligen? Man kan ju undra när man ser vissa kommentarer och meddelanden som jag får.

Jag har aldrig några utmanande bilder och det enda nakna jag visar är en och annan bild i bikini. Ändå är det hur många män som helst som hör av sej på olika sätt. Antar att nästan alla kvinnor är drabbade på ett eller annat sätt och att män har det ungefär likadant…?

De gubbar som hör av sej till mej är mest intresserade av mina fötter och till saken hör att jag själv har värsta fotfobin och avskyr fötter! Ni kan ju förstå mitt äckel när någon skriver att de vill suga mina tår eller köpa fotbilder – sååååå äckligt ju!!!

Här är ett urval av meddelanden jag fått, bara på instagram:

Jag har såklart inte svarat en enda av dem och efter detta kommer jag att radera dem. Jag sparade dem enbart för att ni ska se hur vissa beter sej på sociala medier. De är ju inte hotfulla på något sätt, eller särskilt sexistiska, men ändå lite äckliga tycker jag. De sk dickpicsen anmäler jag och raderar direkt, jo – jag får såna också…

Sen måste jag nämna några ord om de amerikanska militärerna, som jag vet att flera av mina tjejkompisar också har lite problem med. De som vill bli kompisar på facebook eller börjar följa en på instagram, nästan alla är män i 50-60-årsåldern och klädda i militärkläder. De skickar ett kort meddelande som går ut på att man är det vackraste de sett och gärna vill ha kontakt. Att jag har mängder med bilder på mej och Martin och även bröllopsbilder verkar inte spela någon roll. Äckelgubbar alltså! Nä, jag svarar aldrig.

Nu vill jag självklart veta hur ni är drabbade och hur ni agerar när ni får ett meddelande liknande de jag får? Får ni mycket skit ni också?

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

24 svar på ”Äckelgubbar på nätet

 1. Vi pratade om det häromdagen… En fick en vänförfrågan av självaste Brad Pitt haha. Dickpicks var längesen jag fick, men allt annat känner jag igen. Brukar inte lägga någon energi på det, ta bort och blocka.

 2. Får ofta förfrågningar från militärer men mest läkare med munskydd från Afghanistan, Iran Irak och Indien. Svarar aldrig

 3. Jag får ”härliga” vänförfrågningar på insta av ”kvinnliga” lättklädda tysk-kanadenskiska porrbotar. Blockerar förstås. Även annat, men dessa är vanligast.

   1. Dessa kommer på instagram, och periodvis. En del dagar kan det komma 4-8 st. Jag är förvånad att jag som kvinna får frågorna, men det händer så mycket konstigt…

 4. Väldigt mycket män som följer mig på IG, mycket märkligt.. Och ett par gånger har jag lagt upp bilder där jag har gummistövlar och då är det samma snubbe som kommenterar. Snacka om fetisch, haha! Får en del meddelanden från män men det är ganska oförargliga. Det är bara märkligt.

 5. Finns många märkliga saker man kan vara med om. Just det där med fötter verkar vara poppis och många tjänar till och med pengar på att sälja fotbilder.
  Sociala medier haglar av konstiga meddelande och jag brukar bara ignorera dem. Skratta lite åt dem kan man till och med göra för vem svarar ens på dem.

 6. Det är en del av den tråkiga sidan av bl a Facebook och Instagram.

  Jag tror att många av dessa konton , speciellt militär och läkare, är fejk konton – alltså inte den riktiga personen de utger sig för att vara. För att försöka skapa kontakt för att sedan på ett eller annat sätt lura folk på pengar.

  Porrkonton anmäler jag direkt och blockerar samtidigt.

  Man kan ju bara skratta högt när man får avisering som ”Pratt Pitt vill skicka ett meddelande” eller någon musiker man följer som det helt plötslig börjar följa en fast men ett tillägg på slutet i namnet samt skickar meddelande om bl a tacksamhet.

  Ibland har jag svårt att finna något vettig orsak till varför de gör sådant här men som sagt det här med social media kanaler är nog för många ett ställe där de lever ut sina drömmar och ibland tyvärr riktigt sjuka äckliga sådana.

 7. Ibland ramlar det in de mest tokiga och knasiga förfrågningar och meddelanden. Men jag brukar inte lägga så mkt vikt vid dem mer än att blocka dem.

  I det stora hela är de säkert trasiga och kanske rent av sjuka individer. Som behöver hjälp… Men fy för deras beteenden

 8. Det känns som att det är mycket sånt som cirkulerar nu! Får i min inkorg på Instagram nästan varje dag, men tar bort det direkt.

 9. Misstänker att det är något typiskt (vissa) män att skicka dessa kommentarer. Får inse att jag själv är väldigt förskonad. Jo, jag får inbjudningar från olika ”botar” om att jag ska följa någon påhittad profil för att få se lite nakenbilder och kanske få ligga. Men jag blockar snabbt och lägger ingen större energi på det…

 10. De där amerikanska militärerna etc är ”svindleri-fabriker” i typ Nigeria. De finns inte på riktigt utan är ute efter att lura av västerländska kvinnor pengar.
  Visst är det tråkigt.
  Ett tag godkände jag vänförfrågningar från personer som jag inte kände eftersom många läsare skickade förfrågningar. Men var tvungen att sluta med manliga förfråganingar rätt fort eftersom de ofta inte var läsare utan snuskgubbar. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *